Csússz velünk!

Síoktatás

Gerlitzen, Ausztria

2022. decembertől 2023. áprilisig, rugalmas, személyre szabott időbeosztás

Közel 30 éves síoktatói gyakorlat

Nemzetközi síoktatói igazolvánnyal

Gerlitzen-i Apartmanház

Családi, 2 légteres, jól felszerelt apartmanok, közös wellness résszel, 6-8 fős wellness házak www.mathiasl.at

Kedvező ár - Széleskörű szakmai tapasztalat

Magyar és német nyelvű sí- és snowboard oktatás helyben Gerlitzen-en

Síoktatód

Andor Péter

Péter nemzetközi igazolvánnyal rendelkező síoktató, felnőtt és gyermek oktatás területén közel 30 éves oktatási gyakorlattal rendelkezik. Egyéni és kiscsoportos foglalkozásokat vállal magánszemélyek, cégek és iskolák számára egyaránt. Péter rajong a síelésért, a tanításért és a téli hegyek hangulatáért.

Szakmai mottója:

„A síoktatást csak szívvel-lélekkel lehet jól csinálni, megkedveltetve a gyerekekkel és a kezdő felnőttekkel magát az „élményt”, amit a síelés nyújt, az életstílust, az életértést, amit e sport ad, a havas hegyek nyugalmát, amit nem lehet elképzelni, csak személyesen átélni. Mindazon túl, hogy a síelés stílusát folyamatosan javítjuk, személyre szabott feladatokkal szépítjük és profibb szintre visszük a tudást.”

Síelj Te is velünk, és éld át az „élményt”!

Keress minket az andorpeter@gmail.com email címen vagy a +36 30 393 8560-as telefonszámon.

 

 Oktatási referenciák:

  • Gerlitzen – kiemelt együttműködő Partnerünknél (Gerlitzen-i Apartman és Wellness háznál: Mathiasl Panorama Ferienwohnungen) szálláshely képek alább láthatók
  • Obertauern – osztrák síiskola
  • Lachtal – osztrák síiskola
  • Kaprun és Hütschlag – Épületgépészek Országos Szövetsége céges sítábor
  • Rekreál és Montana – Utazási irodák

Amennyiben igényled, Gerlitzen-i szállásfoglalásban is szívesen a segítségedre leszünk a síoktatás mellett, kérd Pétertől az egyedi ajánlatokat a Mathiasl családi 2-5 fős Apartmanokból és 6-8 fős, 3 szintes Wellness házakból.

Keress minket az andorpeter@gmail.com email címen vagy a +36 30 393 8560-as telefonszámon.

Szakmai tudás

Közel 30 éves szakmai tapasztalat, több mint 15 éves telepített síoktatás, osztrák síiskolákkal közös munka, nemzetközi igazolvány.

Személyre szabott síoktatás

Egyéni és kiscsoportos, felnőtt és gyermek oktatás, kezdő és haladó szinten is, egyénre szabott feladatok, tudás szintnek megfelelően, cégek és síiskolák számára is.

Egyéb téli sportok

A síelés mellett egyéb szabadidős program lehetőségek: szánkózás, sítúra, Villach-i termál- és élményfürdő látogatás, hegyi kirándulás.

Kedvező ár

Személyre szabott árainkért, kérjük keress minket az andorpeter@gmail.com emailen vagy telefonon +36 30 393 8560

Ajánlások

Vendégeink mondták

„Amióta a lányaink lécre tudnak állni, minden évben elmegyünk Gerlitzen-re síelni Andor Petihez. Egyik ősszel lelkesen meséltük a csajoknak, hogy abban a szezonban majd egy másik, csili-vili helyre is elutazunk síelni: pályaszállás, wellness hotel, nagy medence, játszószoba, büfévacsi, jó társaság, egyszóval tejjel-mézzel folyó kánaán… A lányok csak hallgatnak, mi meg értetlenül állunk előttük… Kisvártatva az egyikük gyanakvó arccal végül kibökte: …és Andor Peti is ott lesz velünk? ;)”

Noémi (Tami és Dóri Anyukája)

Peti a harmadik gyermekemet tanítja síelni. A legnagyobb lassan 17 éves, őt például remekül „átnevelte” a korábban megtanult alpesi technikáról a carving-ra. A legkisebb alig 7 éves, 3 szezon, 4-5 nap telente, imád síelni. Ja, hogy hány éve ismerjük egymást? A feleségem 2007-ben csatolt először sícipőt Peti irányítása alatt. 2 szezon után felnőttként is mindegy volt merre mentünk…

Imre

„Petivel sosem unalmas a tanulás, mert mindig mókás feladatokat talál ki. Ha valami nem sikerül elsőre, akkor is csak dicsér és biztat. Nála nagyon megéri ügyesnek lenni, mert Petinél sícsoki is jár érte! :)”

Luca, 8 éves

„Nagyon hálásak vagyunk Petinek, mert ő az az igazi, szívvel-lélekkel dolgozó síoktató, aki azon kívül, hogy évi 1 alkalommal, kb. 3-4 év alatt, egy stabil, szabályos sítudást ért el gyermekeimnél, a síelés szeretetét, ezt az életérzést is átadta nekik.

A gyerekek imádják Petit, mert nagyon kedvesen, humorral és nagy empátiával tanít és mindig biztonságban érzik magukat mellette.
Mi 11 éve járunk vissza Gerlitzen-re, megtanította a fiamat profin síelni, a lányomat 4 éve oktatja és már nagyon ügyesen lejön a piros pályákon is, sőt én is minden évben veszek pár órát tőle, mert felnőttként tanultam meg nála síelni és jó érzés megerősíteni, ismételni a sítudásomat.

Csak ajánlani tudjuk, élmény nála tanulni!”

Andrea